E-unit

Slim, succesvol en duurzaam ondernemen begint bij E-UNIT. Op een locatie waar de modernste innovaties op het gebied van bouwen en energievoorziening samenkomen. Als ondernemer kun je tegenwoordig niet meer aankomen met ouderwetse en achterhaalde techniek. In de wereld van vooruitgang wil je niet meer geconfronteerd worden met een achterstand.

Regeren is vooruitzien
Door de nieuwe manier van bouwen en de toepassing van de nieuwste technieken is E-UNIT zijn tijd ver vooruit. Ontwikkelaars en woningbouwers zijn hier en daar bezig met zonnepanelen en een warmtepompsysteem, maar nooit eerder heeft iemand in Nederland alle technieken toegepast in een gebouw om daarmee 100% duurzaam te zijn. E-UNIT zet als eerste de stap naar de toekomst. Jij kunt hier nu gebruik van maken en profiteren van de voordelen.

Voordelen

E-Unit heeft geen gasaansluiting meer

E-Unit werkt met de modernste technieken

E-Unit is energieneutraal of energieplus

E-Unit wekt 100% groene energie op

E-Unit gebruiker verdient ook aan de opwek van energie

E-Unit gebruiker heeft 10 jaar een vaste energieprijs garantie

E-Unit gebruiker is ALTIJD goedkoper uit dan bij een andere bedrijfsruimte

E-Unit gebouw is duurzaam en beter geïsoleerd

E-Unit gebouw loopt voorop, op de wet- en regelgeving

E-Unit gebouw heeft geen CO2-uitstoot en werkt op 100% groene energie

Energiesysteem

Het E-Unit energiesysteem is een Full Concept energiesysteem dat toegepast kan worden in huizen, appartementengebouwen, per woonwijk, bedrijfspanden en bedrijfsverzamelgebouwen. In het energiediagram laten wij zien uit welke componenten het E-Unit systeem is opgebouwd.

Voordelen

Ben je benieuwd naar de verschillen in investeringen en kosten tussen een E-UNIT en een traditionele bedrijfsruimte? We hebben alle cijfers voor je op een rijtje gezet, daarbij is het project Werkplek West als voorbeeld genomen. Lees er alles over op: ‘E-UNIT in vergelijking met een traditionele bedrijfsruimte’.