Team

Bas en Carsten, twee jonge ondernemers met jarenlange ervaring in de bouw en vastgoed, zijn de grondleggers van de E-Unit Nederland B.V.. Samen delen ze een duidelijke visie én passie: het ontwikkelen van duurzaam onroerend goed volgens een compleet nieuwe filosofie.

Met de ontwikkeling van hun bedrijfsverzamelgebouw, Havenstaete in Hilversum, pasten Bas en Carsten al innovatieve energieoplossingen toe. In nieuwe projecten gaan ze daar nog een stap verder in. Met als doel een compleet energie- en CO2-neutrale werkplek die van de fundering tot en met het dak volledig duurzaam is.

Carsten Hesz
Directeur
carsten@e-unit.nl

Bas Brüll
Directeur
bas@e-unit.nl

Bram van den Dool
Architect

Mission statement

E-Unit Nederland staat voor duurzaam bouwen en ondernemen. Wij zijn er van overtuigd dat duurzaamheid niet alleen voor nu belangrijk is maar vooral ook voor later. Met dat in ons achterhoofd ontwikkelen wij spraakmakende projecten.

Wij begeven ons met enige regelmaat buiten de geëigende paden en worden vooral geënthousiasmeerd door het toepassen van bewezen technologische oplossingen die daadwerkelijk bijdragen aan een betere woon, werk en leefomgeving.

Duurzaamheid is voor ons geen trend maar een logische en noodzakelijke stap voor nu en voor straks.

Legal

Ons hele kleine lettertjes kun je hier lezen.