E-Unit ….niet alleen duurzaam maar ook uitermate fraai!

De bouw van het meest duurzame bedrijvenpark van Nederland vordert gestaag. Inmiddels zijn de drie gebouwen met daarin 42 E-Units voorzien van wanden en daken en wordt er met de hoogwaardige afbouw begonnen.

Binnenkort worden op de daken en gevels de bijna 3.000 zonnepanelen gemonteerd. Deze zonnepanelen voorzien de gebruikers van een E-unit van elektriciteit tegen een vast laag tarief voor de komende 10 jaar!

De zonnepanelen worden volledig geïntegreerd  in de het ontwerp van de gevels zodat ze niet alleen functioneel zijn maar ook een mooi aanzicht geven.

Maar er is meer. Omdat er  meer energie wordt opgewekt dan de gebruikers nodig hebben slaan wij die op in een enorme 1 megawatt batterij. Door de overtollige energie op te slaan profiteert de eigenaar/gebruiker van een E-unit daarvan en deelt mee in de opbrengst. Je leest er hier alles over of bekijk onze animatie waarin je ook kennismaakt met de ijswaterpomp-centrale die de E-units voorziet van warmte en koeling.

Er zijn nog aantal E-units beschikbaar voor huur en voor koop in diverse maten. Wil jij er meer over weten vul dan dit formulier in en ontvang alle informatie in je mailbox.

Direct aan de slag met een E-unit
E-units zijn niet alleen extreem duurzaam ze worden ook nog eens geheel turn-key opgeleverd…. je kunt er direct aan de slag.

Daarbij krijg je ook nog eens heel veel m² en een verdiepingsvloer die optimaal bruikbaar is door plaatsing van een goederenlift.

Ondernemen op het meest duurzame bedrijvenpark in Arnhem kan ook voor jou interessant zijn.

Vraag nu het gratis E-Unit informatiepakket aan
Meer weten ? Kijk dan naar deze animatie en vraag de informatie brochure aan!

E-UNIT daar krijg je energie van!