Ondernemen met een E-Unit dat betekent:

  • Nooit meer teveel betalen voor energie
  • onderhoud van een “ouderwetse” CV installatie
  • Geen bedrijfsruimte met veel inefficiënte vierkante meters
  • Geen slecht geïsoleerde bedrijfsruimte met torenhoge energierekeningen
  • Geen vervanging van verouderde of niet meer functionerende energie installaties
  • Geïntegreerde goederenlift
  • Je kunt direct aan de slag … alle E-Units worden Turn-key opgeleverd

Met een E-unit is dat alles verleden tijd. Slimme ondernemers kopen of huren een E-unit op het meest duurzame bedrijvenpark van Nederland. Geen CV installatie maar een innovatieve ijswaterpompcentrale die zorgt voor warmte in de winter en koeling in de zomer.

Meer dan 3000 zonnepanelen op daken en gevels zorgen voor het opwekken van elektriciteit die vervolgens wordt opgeslagen in een hypermoderne batterij. Gebruikers van een E-unit kunnen daardoor beschikken over elektriciteit tegen een uitermate gunstig tarief.

Met een E-Unit bedrijvenpark wordt meer energie opgewekt dan alle E-unit’s gezamenlijk gebruiken. Het “energie overschot” wordt vervolgens verhandeld op de internationale energiemarkt en daar profiteert een E-unit gebruiker/eigenaar van mee want die deelt mee in de winst!

Je leest er hier alles over of bekijk onze animatie waarin je ook kennismaakt met de ijswaterpomp-centrale die de E-units voorziet van warmte en koeling.

Ondernemen vanuit een E-unit is niet alleen goed voor de portemonnee er zijn nog meer voordelen. Zo wordt een E-unit turn-key hoogwaardig afgewerkt opgeleverd inclusief verlichting, keuken, sanitair voorziening en glasvezel internetaansluiting. Je kunt er direct aan de gang.

Een goederenlift zorgt voor efficiënte gebruik van de verdiepingsvloer en extra bruikbare vierkant meters. Alle E-units zijn bovendien standaard voorzien van een elektrisch bediende overhead deur voor optimale toegang bij het laden en lossen.

Wil jij dadelijk ook zorgeloos ondernemen vanuit een E-unit? Maak dan een afspraak voor een rondleiding en bezichtiging. Er zijn nog E-units beschikbaar voor koop of huur. Wil jij er meer over weten vul dan dit formulier in en ontvang alle informatie in je mailbox.

E-Unit | daar krijg je energie van!